Alla inlägg under mars 2010

Av melliz - 12 mars 2010 21:23

Shoppinghysterin i Välsviken fortsätter, o den bara ökar! Helt galet är det! Men som sagt riktigt roligt! Men efter en slitig arbetsvecka är jag iaf ledig imorrn! Sen får vi se hur söndan blir, men det är ju föera timmar kvar tills dess =)


Imorrn blir det iaf partaj =) Ska bli skoj, va ett tag sen jag va ute! Om jag orkar blir det förhoppningsvis en tur på stan på dan, det vore trevligt!


Nu blir det Solsidan, sen en dusch o sen bingen!


Tjing!

Av melliz - 11 mars 2010 21:13

Jo, sliten efter allt jobbande blir man. Idag jobbade jag dock bara de timmar jag skulle, fick inte va kvar längre heller, o det va väl bra, måste ju faktiskt vila upp sej lite oxå. För imorrn ska jag dit tre timmar tidigare! Men det känns bra, hoppas vi hinner få upp massa på morronen. Har iaf varit lite lugnare idag, men å andra sidan har kunderna inte bara köpt annonsvaror, så det är ju fler produkter som gått åt idag! Men som sagt, det är kul och jag är glad! O det känns verkligen som att jag är på rätt avdelning, o jag o P funkar skitbra ihop!


Nu blir det lite tv, en dusch o fotmassage...o sömn såklart, så ska jag nog va fit for fight imorrn!

Av melliz - 10 mars 2010 23:12

Oj oj vad jag är slut efter denna dag! Det har varit slitigt men underbart roligt att äntligen få möta våra kunder!


Får väl sammanfatta dagen lite kort:

  • 11 pall Bärry bara svischade iväg! Vi hade förväntat oss att sälja tre!!
  • På veckans matsedel för Karlstadsborna kommer det garanterat att finnas både fläskfilé och kycklingfilé! För nog sjutton har det plockats upp filéer så händerna blött!...nja, nästan iaf =)
  • Vi trodde vi hade nått toppen vid tvåtiden när kassaköerna fyllde på ändå till bortre väggen, men tji fick vi. Vid sextiden va kön tvungen att ringla sej förbi mejerikylen o vidare förbi kaffet! Då fick vi lov att stänga portarna så att inga fler kom in. Det va verkligen smockat, det gick inte att ta sej fram!
  • O så har vi fått massa fina beröm för vår fina butik oxå! Känns kanon!

Nu önskar jag bara att jag hade ett badkar...är för trött för att kunna somna...men ett skönt, varmt o avslappnande bad hade gjort susen! Men men, det får bli sängen ändå nu! Ladda batterierna för imorrn, förhoppningsvis blir det inte riktigt lika galet som idag!


Ska väl drömma lite om Bärry nu då.....zzzz....

Av melliz - 9 mars 2010 20:27

Har verkligen ett nervöst pirr i magen inför morgondagen! Har inte riktigt känts så tidigare, det har ju känts så avlägset med öppningen, men idag när sista leveransen kom och vi slängde upp varorna så verkligen kände jag att nu är det på G! Så det känns kul. Och jag är glad o enormt taggad!   Vi hade ju vip-kväll ikväll o familjen va där en sväng o spanade in butiken, o de tyckte det såg fint ut. O det tycker jag med, man blir verkligen inspirerad, så det ska bli kul att vi öppnar så att jag själv får handla!


Nu ska jag kika vidare på Dating in the dark, riktigt kul att se hur mkt utseendet verkligen betyder för folk!


Så, jag hoppas verkligen att vi ses imorrn på Värmlands Bästa Matbutik - Ica Kvantum Välsviken! Vi slår upp portarna kl 10.00 med massa härliga erbjudanden! O vill ni träffa mej kan ni komma på eftermiddan, eller varför inte kvällen, vi har ju öppet ända till 22.00 ;-)

Av melliz - 8 mars 2010 20:24

Efter en lång helg blev det en lång dag på jobbet, 8-20! Men nu känns det som att vi kommer att hinna det vi måste hinna imorrn iaf. Klockan 18 vill vi att det ska va tipptopp, för då kommer ju våra anhöriga, lite icafolk o kanske en o annan karlstadskändis för att inspektera o mingla lite =)


Ganska sliten, så jag tror jag kommer sova riktigt skönt om en stund!

Av melliz - 7 mars 2010 19:34

Denna helgen har verkligen vart lång! Det kan ju va skönt ibland, men nu riktigt längtar jag tills imorrn så att vi kan färdigställa butiken! Kul med slutspurt! Så det får väl snart bli sängen så att morgondagen kommer snabbare =) Men först ska jag kika vidare på Project Runway!

Av melliz - 7 mars 2010 14:26

Sådär, nu har jag fått en rejäl dos av sol och en härlig promenad med frisk luft! O så lite skvaller på det, alltid trevligt. Va dock lite för varmt klädd, här hemma va det ju -10 när jag åkte, så jag hade laddat med tjocka kläder för jag trodde att det skulle va ännu kallare i Forshaga, men icke då! Så det va lite svettigt när vi väl va hemma igen.


Ska se till att pallra mej iväg till gymmet snart oxå, satsar ju på den där väskan man får om man tränar två gånger i veckan i tolv veckor. Bryr mej väl egentligen inte så mkt om väskan, men det är en bra morot för att faktiskt komma iväg till gymmet. Annars är risken att det blir väl mkt tid i soffan, he he.


Sen ska jag fixa matlådor till veckan som kommer, det blir köttfärssås o spagetti o så hoppas jag att jag får ihop en carbonara oxå...pastavecka blir det!


Av melliz - 6 mars 2010 19:55

Javisst, jag är nyinflyttad på bloggplatsen.se. Har ju haft bloggar tidigare, men nu tänkte jag att jag provar den här sidan! O provar dessutom att låta alla läsa den. Ja, sen får vi väl se om jag får några fler läsare än mina få trogna sen tidigare, men jag tänkte att det kanske finns nån mer stackare där ute som är intresserad av att läsa om mitt egentligen ganska vardagliga liv =) Så varsegoda, nu får ni chansen att få en inlick hur det är att va singel, bo i Karlstad o jobba på Värmlands Bästa Matbutik.


Ni kommer dock få stå ut med att jag är kryptisk. Ibland behöver jag skriva ur mej utan att vilja att alla ska veta allt. Dessutom kan man lösenordskydda vissa inlägg, kanske kommer jag även att använda mej av det. Men då är det bara att höra av er så får jag väl avgöra om ni blir betrodda att läsa ;-)


Nu fick jag precis ett erbjudande om att gå ut o ta en drink, så bäst att göra mej iordning.


Tjing!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards