Alla inlägg under maj 2010

Av melliz - 8 maj 2010 14:53

Igår va en riktigt trevlig dag! Hade en bra fredag på jobbet, inga konstigheter alls! Sen va jag ju ute o käkade med mina gamla pluggisar. Trevligt att höra vad alla gör nu o hur de har det. Vi va på Pace, maten va god men de hade ju noll koll på notan. Några fick betala för mkt, men jag fick betala för lite...ja ja, deras problem =) Sen gick nåra av oss vidare till Koriander o skvallrade lite mer. Det va oxå najz!


Fick en blick igår oxå, o den tänker jag leva på länge framöver, he he =)


Hade tänkt mej en dag på stan idag, men det blev inte riktigt så. Vaknade först vid nio, men då va jag ganska trött o tänkte att jag somnar om o sover nån timme till...men det blev visst över tre timmar. Fick lite panik när jag såg att klockan stod på 12.24 Så då fick jag hoppa upp o göra mej iordning. Sen ringde pappa o undrade om jag ville fika med dem, för de va i stan. Så det blev frulle för mej på Royal. Senhar jag powerstädat lite här hemma, o håller på o tvätta nåra maskiner. Snart ska jag iväg o fika igen, det ska bli spännande ;-) Sen får vi se vad kvällen bjuder på, är lite partysugen!


Sen har jag fått ett mejl om Arvika oxå, så så som det ser ut nu så blir det nog jobb där iår. Hoppas att det inte skiter sej i sista sekunden bara.


Nu ska jag strax kila!

Tjing!

Av melliz - 6 maj 2010 21:46

Sådär, nu har jag invigt min nya grill! Riktigt snabb leverans måste jag säga, bra det! Så jag tänkte att jag va tvungen att provgrilla...fick bli en halvtråkig flintastek...o jo, det gick snabbt o blev bra...men man saknar ju ändå smaken av kol o rök...men i brist på bröd får man ju äta limpa =) Ska bli kung på att laga gott kött nu iaf tänkte, är ganska kass på det annars.


Idag har jag dessutom vart på dejt...eller ja, dejt o dejt...vi tog en promenix...va trevligt o lättsamt iaf...vi får väl se va det kan bli av det hela =)


Nu får det snart bli läggdax, ska börja halv ju imorrn så att jag kan sluta halv fem o kila iväg in till stan o käka middag med mina gamla pluggtjejer! Ska bli trevligt! Får se om det blir mer utgång efter maten eller om det blir en lugn kväll.


Bäst att packa iordning inflör morgondagen!

Av melliz - 4 maj 2010 14:51

Kan bocka av massa saker på dagens att göra lista nu!


  • Låset till dörren är utbytt, så tji på dej som fick tag i min nyckel!
  • Tid för byte av vindruta till bilen är fixad, en heldag utan bil om två veckor blir det!
  • En grill är beställd, Karlstads butiker har ett katastrofalt dåligt utbud av elgrillar, tack o lov att internet finns!

Nu ska jag ta tag o fixa maten. Den får väl bli stekt nu när jag inte fick tag på en grill på stört, hoppas det går ner ändå =) Sen kommer pappsen hit, vi ska se om vi kan klura ut nått sätt så att jag slipper få en lika maffig elräkning nästa gång :-/


Tjing!

Av melliz - 3 maj 2010 20:42

Imorrn ska jag byta till ett nytt lås här i lgh. Har ju blivit av med en nyckel, så det är väl lika bra att byta låset då.


Kanske man skulle passa på att byta ut låset till mitt hjärta oxå? Har ju gett bort den där nyckeln till nån som absolut är värd den, men som inte verkar inse hur värdefull den är...he he...inte för att jag har sagt rakt ut att han har tillgång till mitt hjärta...men ändå...det lär ju aldrig bli nått, så jag kämpar ju för att försöka glömma...men det går ju sådär.


Men, denna veckan kanske jag byter ut det där låset till hjärtat då...o vem vet, kanske delar ut en ny nyckel? Ja vi får se vad som sker, men det blir kanske en dejt...


Imorrn är jag iaf ledig. Måste ringa verkstaden o höra hur vi ska göra med Ufsons vindruta som fick sej ett stenskott i helgen. O sen tror jag att jag ska införskaffa mej en elgrill. Grillat är gott, men jag har ju ingen uteplats, så då får en elgrill duga.


Ja, det va allt för idag!

Tjing!

Ovido - Quiz & Flashcards