Alla inlägg under oktober 2010

Av melliz - 19 oktober 2010 18:53

Den här dagen tänker jag glömma imorrn. Pissigt väder, pissigt humör...ja, det mesta har kännts pissigt idag! Gjorde ett försök att shoppa mej lite gladare förut, men det hjälpte inte heller...så när jag kom hem gav jag upp, o bestämde mej att jag fick sura hela dagen istället så glömmer jag den här dan imorrn o hoppas livet är ljusare då =)


Fick i uppgift att försöka hitta lite tysk oktoberfestmusik till mammas fest på lördag oxå...verkar finnas en del på spotify iaf, så jag får väl slänga ihop en lista.


Nu ska jag fortsätta kolla på tvn...det får man en dag som denna!


Tjing!

Av melliz - 17 oktober 2010 12:20

Ja, jag känner mej faktiskt lite som en hurtbulle idag! Pallrade mej iväg till gymmet i förmiddags för en tur på löpbandet! O det hör väl inte till de vanligaste aktiviteterna för mej en söndagsmorgon =) Men det hade ju bara blivit ett gymbesök tidigare i veckan, så jag va lixom tvungen, o det kändes riktigt skönt!


Igår blev det en trevlig kväll på Ankan med M och A. Käkade en brieburgare o drack vin. Först hade vi lite planer på att kanske ta en svängom på nått dansgolv efteråt, men vi blev rätt sega av maten, så vi gick hem o sov istället =) Men det va väl en ganska bra kompromiss för min del, jag hade ju egentligen tänkt mej en helnykter hemmakväll...men god mat o trevligt sällskap va ju helt klart mkt bättre!


Riktigt fint höstväder ute idag! O som alltid så önskar jag ju att jag hade nån att gå på en mysig promenad med i solen, hålla i handen o sparka runt i löven... hmmm...drömmer mej bort lite...o försöker komma över den där känslan som drabbade mej igår...


Lunchdejt på tisdag med min käre far iaf...har han lite dåligt samvete månne?...


Nä...nu får det bli en dusch o sen ladda för jobb hela kvällen!


Kram o hej!



Av melliz - 14 oktober 2010 19:34

Idag har jag verligen vart poppis! Tre dejter har jag hunnit med. Det första va ju inbokad, sen undrade L om jag ville hålla henne sällskap på stan en sväng o medan jag va på stan ringde mamma o undrade om jag ville umgås med henne ikväll. O så blev det, mamma kom hem o så lagade vi mat tillsammans. O det va bra, hade funnits en risk att jag inte hade lagat den där förbannade maten idag heller annars. Men blev det av, och god potatis blev det till oxå, tur att hon om hit =) Dessutom blev det ju tre matlådor oxå, perfa!


Shoppade en jacka på stan iaf, så nu saknas en mysig mössa o varma vantar!

Det blev ingen träning idag som jag hade velat och tänkt. Har haft huvudvärk hela dan o känt som att jag är på gång o bli förkyld. Men jag knaprar Esberitox o hoppas att det hjälper denna gången oxå, det funkade ju sist när alla på jobbet va sjuka så!


Får nog bli en tidig kväll ikväll, för jag antar att det blir fullt ös medvetslös på jobbet imorrn!


Kram o hej!

Av melliz - 12 oktober 2010 19:15

Fick ett litet städryck här hemma. Först rensade jag avloppet till handfatet, men det gjorde knappt nån skillnad. Borde nog ringa min hyresvärd så får de komma o fixa det, verkar ju som att det är längre ner det är stopp...!


Sen tog jag fram dammsugaren o tänkte att det nog va dax att dammsuga under och bakom soffan! O nog va det dax alltid! Jag gjorde några roliga fynd. Hittade såklart hundra dammråttor men även ungefär en hel skål med popcorn, en påse godis och en förpackning hårnålar. Dessutom hittade jag en gaffel (!) och en toffel som jag inte ens visste att jag saknade, ha ha! Kanske borde jag städa där oftare, men å andra sidan va det faktiskt lite lustigt att se vad som dolde sej därunder =)


Va ju i Uppsala för ett tag sen o hade tänkt shoppa lite. Det blev inte så mkt för min del, men det jag köpte visade sej idag vara ett riktigt fynd ;-)


Nu ska jag pallra mej iväg till gymmet!


Tjenixen!


Av melliz - 11 oktober 2010 20:27

I helgen va jag ju i Gbg o hälsade på H. Åkte direkt efter jobbet i fredags o va grymt trött när jag körde, trodde ett tag att jag skulle behöva stanna o blunda en sväng. Jag lyckades allt hålla mej vaken, men fredagskvällen kändes väldigt sömnig.


På lördagen strosade vi runt lite på stan o njöt av den härliga höstsolen. Sen bagav vi oss iväg til ett klättringsställe. Jag hade ju anat att det skulle va hyfsat svårt, men aldrig att det skulle va så fruktansvärt jobbigt o tungt! Har verkligen träningsvärk idag i muskler jag inte visste att jag hade, he he! Det va kul att prova, men inget jag blev biten av direkt. Sen åkte vi o handlade...o då ser jag en man, uppenbarligen ett fyllo, som har byxorna neddragna. Jag tänkte först att han kanske skulle pinka. vilket i sej är ganska äckligt att göra precis utanför ingången. Men nä då, då sätter han sej ner på huk o skiter!! Vi tog en liten omväg för att komma in i affären, he he!


På kvällen blev det en liten barrunda. Alldeles lagom för mej o trevligt att prata o spana på folk :) Träffade Y en snabbis oxå, trevligt!


Är fortfrande grymt trött, så nu får det bli sängen så hoppas jag att jag är pigg imorrn för då ska jag minsann träna!


Hmm, måste sluta med den här berg-o-dal-banan som jag av nån anledining låter min hjärna åka oxå...men det är lättare sagt än gjort...


Kram o gonatt!

Av melliz - 7 oktober 2010 22:44

Har vart på hockey med nåra trevliga kollegor ikväll. O Färjestad vann ju. Jag tror benhårt på att de vinner när jag går på en match, hittills har de ju vunnit 100 % av matcherna som jag vart på. Att jag bara vart på två hör ju inte riktigt hit ;-)


Hade lite logistiska problem med bilen dock, men gulle F erbjöd sej att köra hem den, så nu kan jag åka till jobbet imorn o sen styra kosan direkt mot Götelabörg!


Dyngtrött nu, så det bästa är nog att ändå att krypa ner i sängen o få nåra timmars skönhetssömn.


Väntan, det är förresten nått som jag hatar...men är visserligen grymt nyfiken på utfallet...men jag hatar att bara vänta utan att man kan göra nått...Men jag tror att en helg med H kommer göra susen!


Ja ja, Gonatt!



Av melliz - 5 oktober 2010 21:00

Idag har jag gjort nått som jag aldrig gjort förut! Jag va på gymmet o sprang på löpbandet förut. O med bättre skor än igår o bra musik i öronen så lyckades jag springa 4 km utan stopp!! Är grymt nöjd med mej själv faktiskt! Nu kör vi! Nu ska jag träna mer o lyckas förbättra tiden så småningom!


Idag har jag vart en sväng till Arvika för att fixa present till mamma som fyller 50 om nåra veckor. Annars har jag inte gjort så mkt idag. O nu är det tajm för desperate!!

Av melliz - 3 oktober 2010 12:35

...det smakar jordgubb...men det är mango! He he, det va en av många grejer i går som gjorde att vi fick lite mer magmuskler från allt skrattade igår!


Tanken va att vi skulle ha spelat lite spel o dricka vin här igår. Men det va bara A och F som dök upp, så vi skippade spelandet o körde lite hårdare på vindrickandet...känns riktigt segt att behöva åka o jobba snart kan jag lova! Vi hade iaf en riktigt trevlig o rolig kvälll! O vi smidde såna planer, he he...vi får väl se vad som blir av, men en dag i en skidbacke (läs barnbacken) hoppas jag att vi får till i vinter!


Nä, om jag skulle o käka frukost o göra mej redo för jobb kanske...


Kram o hej!

Skapa flashcards