Alla inlägg under november 2010

Av melliz - 11 november 2010 17:47

Jag njuter av min umgdom idag, för jag kommer aldrig mer va så ung som jag är idag! :) Får lite åldersnoja när jag tänker på att jag är 27 imorrn. 27!!! Hemska tanke! Jag är ju fortfarande bara 17 lixom =)


Har tillbringat dagen med att städa o tvätta o handla. Så nu är jag redo för partaj på lördag! Har bakat tårtbottnar oxå, o imorrn väll ska jag förbereda fyllningen, är grymt nyfiken på hur det kommer smaka, men jag tror det kommer bli kanongott!!


Kram o hej!

Av melliz - 9 november 2010 21:39

Usch, nu är det vinter...o jag har verkligen glömt hur jobbigt det är att ha bil då...har glömt att det tar tid att skrapa rutorna...glömt att vindrutetorkarna fryser fast...o dessutom glömt vart jag har lagt min snöborste under sommaren...suck!


Nu har iaf jag äntligen tagit mej iväg o tränat! Va riktigt jobbigt, men stolt att jag tog mej iväg. Fast jag får väl erkänna att jag nog inte hade kommit iväg idag om jag inte hade fått ett mess med en fråga om jag skulle träna idag...jag är alltför bra på att skjuta upp saker till morgondagen...he he...Men nu har jag kommit iväg, så nu ska jag bara jobba på att hålla motivationen vid liv!


Stör mej lite...men mest på att jag faktiskt stör mej...o att små saker gör mej på så bra humör, o att små saker gör mej på mindre bra humör...


Ja ja, nu är det läggdax!

Av melliz - 8 november 2010 17:50

Hallåjsen! Åh va härligt med måndag! Det betyder att det är en hel vecka innan det är dax för fest igen...ha ha! Va ju taggad för fest med mina underbara kollegor i lördags...o jag har ju vart hemma o vart förkyld flera helger nu, så som sagt, jag va taggad. Va på stan på dagen o skulle förbi systemet...men där va jag riktigt orutinerad när jag hade missat att det va röd dag o systemet därmed va stängt. Så jag fick hålla tillgodo med vinet jag hade hemma. O det funkade väl fint så sett, men när det senare bjöds på mängder av lakritsshots så började det bli lite väl roligt. O vin + shots tror jag aldrig har slutat bra för mej, ha ha! Men jag insåg min begränsning på fyllefronten iaf, o valde att vingla hem istället för att hänga med ut...dock trodde jag nog att jag va oemotståndlig för varenda varelse av manligt kön...ha ha...jag fattar inte varför de inte tyckte att jag va drömkvinnan i deras liv den kvällen...ha ha ha...!


O om shottarna va sjukt goda när de slank ner på kvällen va de mindre goda när de tog den motsatta vägen ut sen på natten...o fy frao så jag mådde igår..mådde illa långt in på eftermiddagen...men va sjutton...en fjortisfylla emellanåt är väl ok ;-) Kommer definitivt att bli lugnare på lördag iaf, så det är väl bra =)


Bjussar på nåra bilder oxå :)


E1 och E2 posar :)

  


Ja men detta verkar ju va ett populärt partytrick...

     



  


Dansa bör man annars dör man...:)

        


Tack för en kul kväll underbara Vällisar!


Av melliz - 3 november 2010 22:46

Idag har det vart en bra dag! Har ju jobbat igen, o det va skönt! Även om jag inte hann med allt som borde ha gjorts, o lär ha det fullt upp imorrn, men gött att göra nått annat än hänga framför tvn o datorn!


O så började ju dagen förvånansvärt trevligt, så borde alla dagar vara ;-)


Men nu är det tajm för sängen...bara hoppas att jag somnar snabbt...för jag är trött o vill zzzzova!


Gonatt!

Av melliz - 2 november 2010 20:01

Riktigt höstruskigt ute idag! Men va gör väl det, jag är på ett strålande humör! Många brukar ju fira in helgen med tacos..kväll firade jag att jag ska till jobbet imorrn! Saknar allt min kalla kyl o mina underbara kollegor :) Men fick iaf träffa A idag för en fika, mkt trevligt! O som många gånger förut brukar ju alla mina sociala aktiviteter inträffa på samma dag, så nåra timmar senare blev det en snabbfika med L, men vi hann allt uppdatera oss om det senaste skvallret i våra liv! O så planerade vi in en partyhelg i huvudstaden, det får vi verkligen se till att det blir av! :)


Annars har jag inte uträttat så jättemkt idag...andra har fått jobba för mej...he he...men nu är iaf bildäcken bytta och avloppet ordentligt rensat...kände mej allt lite som en dum bimbo som inte fattar hur man rensar avloppet...men va sjutton...finns det män vars arbetsuppgifter innefattar avloppsrensning så tycker jag att det är de som ska göra det...dessutom hade han ju en massa redskap som jag inte har så...=)


Har en liten släng av för höga förhoppningar oxå...ska försöka tagga ner de under kvällen så att jag inte blir alltför besviken...för antagligen kommer de inte att infiras...


Well, det va allt från mej idag!


Kram o hej!

Av melliz - 1 november 2010 19:03

Ikväll slog jag till o bakade peppakakor. Kunde ju inte motstå att köpa nya formar häromveckan när jag va på IKEA, o de funkade ju riktigt bra. O nu har ju glöggen kommit in i butikerna oxå så...så det blev lite julmys här ikväll!


Annars har jag inte gjort så mkt mer än kollat åtskilliga timmar på Sex and the city, är ju så himla bra! Har känt mej lite bättre idag iaf, så jag hoppas må ännu bättre imorrn, då blir det förhoppningsvis nåra fikadejter om jag orkar =)


    

Skapa flashcards