Alla inlägg den 22 mars 2011

Av melliz - 22 mars 2011 19:17

Ja men fy fan vilken succé det blev!! :) :)


Hade ju som mål att försöka springa en mil. Tänkte att jag springer väl så långt jag orkar o så hoppar jag på bussen hem då. De första 3 km va rätt tuffa, o sen efter 5 km tyckte jag nog att det där hände som så många pratar om, att det faktiskt inte blir tyngre utan nästan lättare. Kände mej iaf riktigt stark både i benen o med flåset, så det slutade med att jag klarade den där milen!! Tjohooo! Det gick ju inte så värst snabbt, men nu har jag en tid att förbättra på stadsloppet iaf :)


 

Sen tiggde jag vatten hos T. O det va kanske inte så smart gjort, för när jag väl skulle vänta på bussen va jag ju kall, o jag va ju inte klädd för att stå still ute i 10 grader...Brrr!! Så det va grymt skönt med en varm dusch sen kan jag lova!


Är helt slut nu faktiskt, så det blir en tidig kväll. Blir nog en tuff dag imorrn, vi ska bygga om lite på avdelningen så det blir nog full rulle sen!


Gonatt!

Av melliz - 22 mars 2011 14:52

Jag känner att det här kan ju inte bli nått annat än succé nu, eller? Är riktigt laddad för en löptur nu, o jag har ett litet mål...får se om jag klarar det :)


Det kommer iaf inte finnas nåra som helst ursäkter för mej att ge mej ut framöver, har införskaffat en ny snygg outfit! Så folk jag springer förbi (läs möter) kommer att stanna upp o förundras över denna snygga och sunda tjej!...he he...Ja, drömma får man väl göra ;)


Klart det kommer bli succé med de här kläderna! :)

 

Det bästa är faktiskt byxorna, som har en ficka med hål för sladden till hörlurarna, perfekt!


Men det har fan vart dyrt att va ledig de senaste veckorna...massa shopping...tur att jag får tillbaka en slant på skatten :)


Dax att snöra skorna, wish me luck!

Ovido - Quiz & Flashcards