Alla inlägg den 1 juli 2010

Av melliz - 1 juli 2010 21:46

Igår träffade jag som sagt nåra kollegor för att frossa i räkor i hamnen. Jag trodde att det skulle bli en hyfsat stillsam tillställning, men ack så jag bedrog mej =) Vi käkade räkorna o drack lite öl, sen begav vi oss vidare in till Koriander. Va mkt mer folk där så tidigt än jag trodde, så det blev lite barhäng där i början eftersom det inte fanns nåra lediga bord. O de har allt underbart goda drinkar, törs inte kolla på kontot idag, ha ha.


Blev lite kändisspotting oxå, Peter Siepen va ju där o spelade o sen ramlade Filip o Fredrik in oxå =) Musiken va inte superbra hela tiden, men när den va så blev det allt tokigt röj på dansgolvet! Ja, det blev en riktigt galen kväll, inte alls vad jag hade väntat mej ;-)


För övrigt har det än en gång bevisats att det snarare är regel än undantag att upptagna grabbar glömmer att de är just upptagna! O jag borde verkligen återuppta det där nyårslöftet jag hade för nåra år sen =)


Idag har jag tagit årets första dopp oxå! Intog först solläge vid kanalen, lagom långt hemifrån tänkte jag o trodde att det skulle va lite för kallt för att jag skulle vilja bada ändå. Men tji fick jag, höll på att smälta, så det va bara att packa ihop o bege mej till älskade mariebergsskogen! O det va skönt med nåra svalkande dopp, ganska kallt i vattnet va det ju, men gött eftersom det va så varmt på land. 


Imorrn hoppas jag på ännu en lat dag på stranden =) O jag antar att jag fortfarande kommer småskratta lite åt gårdagen...;-)


Tjing!

Ovido - Quiz & Flashcards